Wij, Mark en Tanja vinden het niet verantwoord, gezien de huidige situatie en de berichtgeving vanuit het R.I.V.M. om nog langer “live”sessies /afspraken door te laten gaan.

Vanaf nu is het wel mogelijk, om een één op één consult via de telefoon te houden. Ook videobellen met Whatsapp of Skype behoort tot de mogelijkheden.

Afgelopen week hebben al meerdere consulten op deze manier, tot grote tevredenheid van de cliënt en van ons, plaatsgevonden. Geheel nieuw is het werken op deze manier overigens niet. De afgelopen jaren zette we dit vooral in bij cliënten in Sint Maarten, Suriname, De Canarische Eilanden en andere verre oorden. Ook voor mensen met straatvrees bleek dit een fantastische manier te zijn, om ondersteuning te krijgen.

De workshops systemisch werk (en alle andere activiteiten die wij aan groepen aanbieden) zullen tijdelijk opgeschort worden.

Cliënten die voor de komende weken reeds in de agenda staan, zullen persoonlijk benaderd worden. Heb jij behoefte, in deze onrustige tijd aan een één op één sessie, neem dan contact op via nei.zeilmaker@planet.nl of bel 020 6198774