Even voorstellen

voorstellen

Tanja Zeilmaker (1959)

Mijn naam is Tanja Zeilmaker, ik ben getrouwd met Mark de Witte en moeder van 3 volwassen kinderen.

Na 23 jaar met veel plezier in het onderwijs gewerkt te hebben, ben ik sinds 1999 als zelfstandig coach/therapeut werkzaam. In het onderwijs heb ik de eerste 18 jaar als groepsleerkracht gewerkt en de laatste jaren begeleidde ik kinderen met leerproblemen.

In de praktijk gebruik ik als basis de toegepaste kinesiologie in de vorm van N.E.I. Deze opleiding heb ik gevolgd bij Roy Martina en diverse gastdocenten bij de Academie Vitaliteitkunde Nederland (A.V.N.) in Nijmegen.

Naast de N.E.I. werk ik ook met technieken vanuit NLP, systemisch werk, innerlijk kind werk en visualisaties. Verder gebruik ik alle kennis die ik tot mij genomen heb, tijdens alle opleidingen, cursussen en workshops die ik de afgelopen jaren veelvuldig gevolgd heb.

De combinatie van N.E.I, systemisch werk, NLP en 16 jaar ervaring, geven de sessies een professioneel en persoonlijk karakter. De passie die ik voor het werk heb en mijn open mind, maken van iedere werkdag een boeiende en inspirerende dag.

Natuurlijk heeft het moeder zijn van 3 fantastische kinderen mij ook de nodige bagage gegeven om, indien gewenst, praktische, bruikbare adviezen te geven.

Mark de Witte (1964)

Mijn naam is Mark de Witte. Na jarenlang actief geweest te zijn in het bedrijfsleven, ben ik thans NLP coach en systemisch begeleider. Op het gebied van familieopstellingen (systemisch werk) heb ik meerdere workshops door het hele land gevolgd van onder andere Hunter Beaumont en Johannes Schmidt, en ben ik gefascineerd geraakt door de kracht en helderheid hiervan.

Al snel werd mij duidelijk dat ik hier een beroepsgerichte opleiding in wilde volgen. Deze heb ik in 2003 bij het NTI-NLP instituut van Bouke de Boer te Limmen voltooid, waardoor ik nu gecertificeerd opstellingentherapeut ben.

In 2004 volgde ik een traumatraining onder leiding van de uit Duitsland afkomstige Johannes Schmidt en zijn vrouw Andrea Wandel. Hierbij heb ik meer instrumenten aangereikt gekregen om tijdens opstellingen, indien nodig, op een nog effectievere manier te handelen bij traumaverwerking.

Sinds 2005 verzorg ik samen met Tanja regelmatig tweedaagse workshops voor persoonlijke groei, waarin systemisch werk als rode draad duidelijk zichtbaar is. Daarnaast vullen we iedere maand een vrijdagavond met familieopstellingen / systemisch werk.