E.E.

Wat is E.E.?

E.E. (Emotioneel Evenwicht) is een unieke methode gebaseerd op de oeroude kennis van de energiebanen (meridianen). Bij veel lichamelijke en geestelijke klachten kunnen emoties de belemmering voor genezing zijn.

Ons lichaam geeft altijd duidelijk aan of we in balans zijn of niet. Is ons Emotioneel Evenwicht verstoord, dan kan dat leiden tot verlies van energie,  je emotioneel voelen en maar niet terug kunnen komen in je basiskracht / stabiliteit. Het is een methode om op een snelle manier een sterk onbehagelijk gevoel terug te brengen tot het nul punt.

Deze methode is o.a. geschikt in acute stressvolle situaties, zoals bijvoorbeeld examenvrees en sollicitatiegesprekken. Tevens geef ik  na afloop van een 1 op 1 sessie  indien van toepassing, de cliënten ook wel eens een vel papier mee waar de Emotioneel Evenwicht punten opstaan. Als “huiswerk” kunnen de acupressuurpunten dan thuis nog behandeld worden. De voor de cliënt persoonlijke uitgezochte affirmatie wordt uitgesproken en de uitgelegde ademtechnieken gebruikt. Hierdoor gaan de energie banen weer stromen, worden de organen energetisch ondersteund en kom je weer terug in je oorspronkelijke kracht.  Veel cliënten ervaren dit als zeer prettig omdat ze ZELF in staat zijn iets te doen aan hun emotionele onbalans. Als het huiswerk een paar dagen tot weken volgehouden wordt  behoort de oorspronkelijke klacht tot de verledentijd!

 

ee