workshops

Inzichtvol naar je krachtplek

Een weekend vol warmte, veiligheid, liefde, inzichten en heling waarin jij centraal staat. nadat intenties gezet zijn en doelen met elkaar helder gemaakt zal er veelal vanuit systemisch perspectief gekeken worden waar blokkades en verstrikkingen zitten die je hinderen in je dagelijks leven.

workshops

Innerlijk kind workshop

Tijdens de innerlijk kind workshops wordt er liefdevol en oordeelloos gewerkt aan de pijn die er (in je innerlijk kindsdeel) nog aanwezig is. Vindt heling plaats en is er naast alle serieuze onderwerpen ook ruimte voor plezier en enthousiasme wat ook in ons kinds deel aanwezig is.

workshops

Kinder 5-daagse

Ieder jaar wordt in de meivakantie van het basisonderwijs de Kinder-5-Daagse georganiseerd. Maximaal vierentwintig kinderen mogen dan deze heerlijke groeitraining meemaken waarin ze veel inzichten en heling ervaren, maar vooral ook heel veel plezier beleven.

workshops

Meditatie avonden

In deze voor velen van ons toch wel hectische tijd, is het zo belangrijk om af en toe eens helemaal tot rust, en daardoor tot inzicht te komen. Mediteren heeft daarin een belangrijke rol.

workshops

Familieopstellingen - Systemisch Werk

Ieder mens maakt deel uit van een familiesysteem, of we dat nou willen of niet. Dit familiesysteem wordt ook wel de familiegroepsziel genoemd. Deze is constant op zoek naar evenwicht en verlangt ernaar dat niemand buitengesloten wordt en niets in de familie ontkend wordt.

workshops

Thema Voeding

Keer op keer verbazingwekkend en indrukwekkend, wat soms al generaties lang in het familie systeem speelt en (wat enorm van invloed is) hoe dit tot op de dag van vandaag onze voedingkeuzes beïnvloedt.