Meditatie avonden

In deze voor velen van ons toch wel hectische tijd, is het zo belangrijk om af en toe eens helemaal tot rust, en daardoor tot inzicht te komen. Mediteren heeft daarin een belangrijke rol.

Steeds meer berichten via radio, TV en tijdschriften bereiken ons dat mediteren echt zeer waardevol is. Er worden steeds meer wetenschappelijke studies gedaan naar de effecten van meditatie. Inmiddels is officieel bewezen dat mediteren o.a. stress en bloeddruk verlagend werken. Veel deelnemers aan de meditatieavonden bij Tanja en Mark hebben dit echter allang ervaren.

Rust, een paar kwaliteitsuurtjes voor jezelf, geen moeten en totale ontspanning, zorgen ervoor dat steeds meer mensen de weg weten te vinden naar de meditatie avonden. Nieuwe inzichten opdoen over en in jezelf. Een “warme deken avond” in een sfeervolle ruimte.

Omdat er geen goed of fout is kan iedereen deelnemen, ervaring is totaal niet vereist. Veelal zal de avond een bepaald thema hebben.

Regelmatig kun je een inzichtgevende kaart kiezen die vervolgens in een meditatie wordt gebruikt of er wordt, indien van toepassing, een korte oefeningen ingepast.

Wil je ook eens ervaren of dit iets voor jou is? Kom dan een keer voor een losse meditatie avond langs. Wel vooraf even bellen i.v.m. klaar zetten van de stoelen. De meditatie avonden vinden 1x per maand plaats.

In de agenda bij “Onder ons” staan de data en de kosten.

meditatie avonden