Laatste nieuws?

In ieder geval dat we heel blij zijn met de nieuwe website! Het was net als bij een verhuizing, wat wil je mee verhuizen, wat wil je anders en wat kan eigenlijk gewoon weg. Op die manier is een nieuwe frisse website ontstaan die weer helemaal up to date is. Het anamnese formulier invulbaar via de site, de blogjes over het wel en wee in de praktijk zijn behalve via Facebook nu ook leesbaar op de website…..en niet te vergeten mooie foto’s (met heel veel dank aan fotografe Afke).

Na van half februari tot half maart er lekker tussenuit geweest te zijn, zijn we nu weer heerlijk uitgerust, vol inspiratie en mooie ervaringen rijker, volop aan het werk. De praktijk draait van maandag t/m vrijdag op volle toeren en voor de mensen die overdag geen vrij kunnen krijgen werk ik alle dinsdag en woensdag avonden. Ook de vrijdagavond opstellingen zijn meestal lang van te voren vol geboekt. Naast familie opstellingen, komen er steeds meer vragen rondom het thema werk. Zit ik nog wel op de juiste plek…. hoe zit het met mijn inspiratie….. wat blokkeert mij om de volgende stap in mijn carrière te zetten….en hoe ga ik qua energie weer lekker stromen, zijn veel ingebrachte vragen daaromtrent. Voor representanten kunnen we altijd een stoel bijschuiven maar als je je eigen thema in wilt brengen is het noodzakelijk dat je dit ruim van te voren aangeeft.

Binnenkort (25 t/m 29 april)  houden we voor de DERTIENDE keer in Meddo, de Kinder5Daagse! Dit fantastische festijn waar kinderen tussen 8 en 14 jaar naar toe kunnen om op een leuke, speelse manier mooie stappen in hun ontwikkeling te zetten, blijft een feestje om te mogen organiseren. Ook hierover val meer te lezen op de site.