Na 27 jaar hebben we de benedenverdieping van ons huis inclusief de praktijkruimte grondig verbouwd. Drie maanden stonden in het teken van schilders, stukadoors, elektriciens, leveringsproblemen, en alle andere dingen die tegenwoordig bij een verbouwing komen kijken. Tussendoor lukte het soms zelfs nog om ruimte voor een consult te vinden.

Inmiddels is de rust wedergekeerd en zijn wij ook het werk in de praktijk weer aan het opbouwen. Vanaf september zijn er plekken voor 1-op-1 sessies, fysiek of online.

Opstellingen rondom zakelijke en privé thema’s deden wij altijd al, maar in de afgelopen tijd zijn we naar een andere vorm van opstellingen gegaan waarbij we 1 opstelling per avond begeleiden. De avond duurt 2 uur en biedt de ruimte om jouw thema van verschillende kanten te belichten. Wij werken met een pool van ervaren representanten die we hiervoor in kunnen zetten. De opstelling biedt inzicht in de huidige situatie en helpt te onderzoeken hoe je beweging kunt creëren. In een bedrijf, team/afdeling, in jezelf of je gezin.

  • Privéopstellingen zijn elke vrijdagavond, vanaf 4 november is er weer plek.
  • Ben je geïnteresseerd in opstellingen en zou je deel willen nemen als representant? Neem dan even contact op.
  • 1-op-1 sessies zijn weer mogelijk vanaf 1 september.

Voor een opstelling of sessie kun je contact opnemen via nei.zeilmaker@planet.nl of +31 20 6198774