WIL JIJ……
Een keer representant zijn op de vrijdagavond tijdens de workshop systemisch werk? Al vijftien jaar verzorgen wij regelmatig een workshop systemisch werk. Eerst vooral in de weekenden, de laatste jaren 1 x per maand op de vrijdagavond. (En iedere woensdagavond een besloten opstelling). In welke vorm we de workshop aanbieden, er zijn eigenlijk altijd deelnemers genoeg die hun eigen thema in alle veiligheid en deskundigheid hier onder de loep willen nemen. Dankbaar zijn wij ook, omdat we altijd een vast groepje representanten hebben, die deze avonden zo interessant vinden dat ze iedere keer weer meedoen.

“Mooi dat je er kunt zijn voor een ander EN je gaat altijd met inzichten en stukjes heling voor jezelf naar huis,” horen wij keer op keer van de representanten.

Omdat de vraag naar opstellingen blijft stijgen en we hier graag aan willen beantwoorden, hebben we echter meer REPRESENTANTEN nodig!

Wat is een representant en wat levert representant zijn je op?

Representanten zijn nodig om het (familie) systeem van iemand weer te geven. Er komt ruimte in jezelf, om gevoelens en gedachten van anderen te ervaren. Dit klinkt misschien moeilijk, of als iets waar je speciale gaven voor moet hebben, maar niets is minder waar. Iedereen kan representant zijn!
Door dit te doen leer je ongelofelijk veel. Je ondervindt aan den lijve hoe het is om ergens verstrikt in te zitten, en hoe er weer uit te komen! Je wordt vaak gekozen voor rollen die een gelijkwaardige of nauw verwante dynamiek aan jezelf hebben.
Daardoor wordt een plaatsvervangend leerproces mogelijk.
Alle waarnemingen zullen je verrijken en bewuster maken.
De ene keer zul je in de rol staan van de vader die zijn verantwoordelijkheid niet neemt, de andere keer in die van het slachtoffer, de arrogante zoon, de dominante moeder, de verstoten zus, de enorme hulpbron, de directeur van het bedrijf of als doelstelling…… Je kunt het allemaal als representant waarnemen en leert datgene wat je waargenomen hebt, kort te verwoorden.
REPRESENTANTEN ZIJN ONONTBEERLIJK VOOR HET OPHELDEREN VAN FAMILIE (OF BEDRIJF) OPSTELLINGEN!

Kom jij een keer meedoen als representant? Voor zo een mooie avond betaal je 50 euro, inclusief koffie, thee, en een korte rustgevende meditatie..
We starten om 20.00 uur en sluiten rond 23.00 uur af met een drankje voor de liefhebbers!

De eerstvolgende vrijdagavonden waarbij we representanten kunnen gebruiken zijn;
23 augustus
6 september
20 september
11 oktober

Aanmelden kan per telefoon 020 6198774 of per mail; nei.zeilmaker@planet.nl